Cameleon   You think it. We print it.

Cameleon Paino
Vapaudenkatu 16 | 40100 Jyväskylä, Finland
Puh./Tel. 040 - 960 0280 | GSM 040 - 960 2806

 
 

 

YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISHTEKSTIILIPAINATUS

  • Urheilu- ja tiimivaatteet sekä yksityisille että yrityksille
  • Isot ja pienet erät sekä yksittäiset tuotteet
  • Flex-, flock-, siirtokuva- ja silkkipainatus
  • Nopeat toimitusajat ja laadukas painojälki

Tekstiilipainatus on yrityksemme kulmakiviä, ja olemmekin Jyväskylän alueella kuuluisia laadukkaista painotuotteistamme. Prässimme huolletaan säännöllisesti tasaisen paineen ja lämpötilan varmistamiseksi, ja painomateriaalimme ovat huolella valittuja.

Yksiväripainatuksiin käytämme lähes pelkästään flex-painatusta. Laadukkaita tuotemerkkejämme ovat Poli-Tape sekä Hotmark. Flex on monipuolinen ja joustava painomenetelmä, jolla syntyy teräväpiirteistä, laadukasta jälkeä. Värivalikoimaa on runsaasti ja värit kestävät kirkkaina pitkään. Materiaali kestää 60 asteen pesun, minkä vuoksi se on suosittu painomenetelmä urheilutekstiileissä.

Silkkipaino on suosittu, laadukas painomenetelmä, jolla onnistuvat myös liukuväritekniikat sekä runsaat yksityiskohdat. Meillä silkkipainotilauksen minimimäärä on 50 kpl.

Kalustoomme kuuluu HP Designjet -lateksitulostin, jolla tulostettujen lämpösiirtomateriaalien värit säilyvät kirkkaina pitkään ja kestävät 70 asteen pesun. Poli-Tapen erinomainen tulostettava lämpösiirtokalvo on hyväksi todettu materiaali, ja käytämme sitä kaikissa ns. suitprint-kuvissamme. Yksittäisiin asiakastöihin käytämme lasersiirtokuvia.

 
Cameleon © 2016
Fruit of the loom Russell atlantis Sol's BC Teejays Montana sky beechfield result premier spiro westford slazenger